Om WM-Group

Men vi er meget mere end det. Hos WM-Group handler det om relationer. Gode relationer. Stærke relationer. Til hinanden og til vores kunder og samarbejdspartnere.

For os er det vigtigste, at vi har et godt samarbejde, da vi mener, at det er der, de ekstra gode løsninger bliver implementeret. Hos WM-Group mener vi derfor, at det er de menneskelige relationer, der skaber den gode løsning. Vores erfarne og ambitiøse med konsulenter bruger den seneste tekniske udvikling til at rådgive dig om den mest optimale løsning. Med stor respekt for dine individuelle behov og ved at udnytte nye muligheder ser vi os selv som rådgivere frem for udviklere.

Vi tager alle ansvar, og vores gode energi og daglige glæde ved IT bærer vores kultur, og den måde vi arbejder på.

Nøglen til vores fælles succes ligger i de tætte relationer og samarbejdet mellem dig som kunde og den enkelte konsulent, I er i kontakt med. Vi tilpasser mængden af projektledelse til hvert projekt, og med øje for slutresultatet er vi dermed en anderledes partner, der har en udpræget pragmatisk tilgang til at løse dine opgaver.

RESPEKT FOR FAGLIGHEDEN

Hos WM-Group har vi hele tiden fokus på vores kunder. Altså dig. Det er jo det, vi lever af. Vi har stort fokus på at levereresultater hos vores kunder. Fokus med respekt for både dig som kunde og for vores egen faglighed. Vi tillader os derfor også at stille spørgsmålstegn ved opgaver, som ikke tilfører værdi til projektet – eller som andre har bedre ressourcer til at løse. Med andre ord kan vi tillade os at holde fokus på, hvad der er bedst for dig.

VORES VÆRDIER

Vores værdier er den rettesnor, vi alle sammen arbejder efter – og det er dem, der ligger til grund for alt, hvad vi gør. For dig, og for vores medarbejdere. Du kan læse mere om dem her.

Respekt

Vores kultur bygger på en gensidig respekt, som gennemsyrer alt, hvad vi gør. Vi har respekt for hinanden, for vores samarbejdspartnere og for det arbejde, vi leverer.

Ambitiøs

Fordi vi er ambitiøse omkring vores arbejde, stræber vi altid efter at blive endnu bedre, til det vi laver. Vi læner os aldrig tilbage og stiller os tilfredse med, hvad vi har, men leder altid efter en endnu bedre måde at løse opgaverne på – til både din og vores fordel.

Nysgerrig

Som både virksomhed og som mennesker er vi nysgerrige på, hvad der rører sig omkring os. Ved konstant at tilegne os ny viden om metoder og løsninger sikrer vi, at vi hele tiden kan tilbyde den helt rigtige løsning til dig og dit specifikke behov.

Smil og glæde

Det skal være sjovt at gå på arbejde! Vi er altid seriøse og professionelle omkring vores arbejde, men vi mener samtidigt, at det er vigtigt, at der er plads i hverdagen til humor og til at grine. Både med hinanden og med dig som kunde og samarbejdspartner. Vi tror på, at smil og glæde bringer værdi til vores arbejde og samtidig gør, at vores medarbejdere er glade, når de er på arbejde.