Konsulentydelser der står mål med udbyttet

Vi har gjort konsulentydelser tilgængelig for alle virksomheder uanset størrelse og branche. Vi tilbyder to forskellige koncepter alt efter, om du har behov for forankring af et projekt eller et løbende samarbejde. Vores priser afhænger af den enkelte opgave og dermed tidsforbrug. Modsat mange andre i branchen, så gemmer vi ikke vores priser væk. Her på siden kan du derfor se, hvilket prisniveau din opgave ligger i. Hvis du har behov for den specifikke pris, så sidder vi altid klar til at give dig et kald!

Et års forretningsudvikling

Med en årsaftale får du en fast pris, der dækker et helt års forretningsudvikling samt løbende sparring. Med fire forskellige årsaftaler dækker vi behov for både små og mellemstore virksomheder. Årsaftalen vælges på baggrund af dine behov. På den måde betaler du aldrig for mere, end du har brug for.

Lille årsaftale

Til virksomheden, der har behov for månedlig sparring og forretningsudvikling.

4.500 kr. i måneden

Standard årsaftale

6.000 kr. i måneden

Stor årsaftale

Til virksomheden, der har behov for månedlig sparring, samt en konsulent der er fast del af ledelsen og udviklingen af virksomheden.

7.500 kr. i måneden

Udvidet årsaftale

Den komplette løsning til virksomheden, der har behov for at have konsulenten involveret i alle aspekter af virksomheden

9.000 kr. i måneden