Specialister i forankring af nye tiltag

Vi kender udfordringerne ved at gå fra idé til eksekvering. Derfor har vi udviklet et koncept, som vi kalder forankringsforløbet. Med det hjælper vi virksomheder med at komme i mål med planlagte indsatser og projekter. Konceptet skaber på en enkelt, fleksibel og økonomisk overskuelig måde sikkerhed for, at vigtige projekter forankres. Vi tager hånd om både nye og allerede planlagte initiativer og sørger for fremdrift og udvikling.

Med forankringsforløbet får du:

  • Hjælp til at indfri dine ambitioner
  • De nødvendige kompetencer 
  • Ekstra ressourcer til eksekvering
  • En fleksibel og gennemskuelig aftale
  • Markedets skarpeste pris

Modulbaseret forløb

Med forankringsforløbet har vi forsøgt at minimere dyr spildtid. Vi bruger derfor så lidt af projektets tid som muligt på unødvendig faciltiering, administration og udarbejdelse af tilbud. Det gør vi ved at begynde med en fælles workshop, hvor projektet opbygges i moduler. Her får du som kunde det fulde overblik, der sikrer, at dine penge bruges der, hvor det skaber størst værdi for virksomheden. 

Bestil et telefon opkald, fra en af vores konsulenter.

Fleksibelt samarbejde

Vores dygtige konsulenter går ind og bidrager med kompetencer og ressourcer netop der, hvor din virksomhed har behov for det. I samarbejde med dig finder vi ud af, hvordan vi bedst muligt understøtter dine medarbejdere og sikrer fremdrift i projektet. Det kan være som overordnet projektleder, midlertidig interim-leder for en afdeling eller underviser og træner for en gruppe ansatte.

Gennemskuelig fast pris

Med forankringsforløbet undgår du, at implementeringen af dit projekt får uventede ekstra regninger. Forløbets opbygning i moduler skaber gennemskuelighed over timeforbrug og endelig pris. Du får derfor hurtigt et overblik over alle omkostninger forbundet med eksekveringen af opgaven.